Ylläpidon tiedotteet 1/2021

Lue miten käyttäytyä ja miten luoda viestejä
GeardoAdmin
Site Admin
Viestit:17
Liittynyt:Pe Helmi 01, 2008 2:45 am
Been thanked: 9 times
Ylläpidon tiedotteet 1/2021

Viesti Kirjoittaja GeardoAdmin » Su Helmi 28, 2021 4:57 pm

Ylläpidon bulletiini ajankohtaisista foorumiin liittyvistä asioista numero I AD 2021.

Vielä suuri kiitos Geardoluolan vapaaehtoistyöllään luoneille foorumiveteraaneille: on hienoa voida jatkaa tyylikkään ja erityisen asiasisältöisen foorumin ylläpitoa ja myöskin suunnitella sen tulevaisuutta ja kehittämistä ehkä entistä mielenkiintoisempaan suuntaan.

Teimme ylläpidossa päätöksen jonka seurauksena avasimme koko foorumin asiasisällön lukuoikeuden myös vierailijoille. Miksi näin? Monet uteliaat ovat foorumin olemassaolosta kuultuaan käyneet viime aikoina kolkuttelemassa oviamme, mutta mielenkiinto ei ole monestikaan riittänyt tunnuksen luonnin kynnyksen ylittämiseen, joten toivotamme kaikki tervetulleiksi tutkimaan foorumin varsin mittavaa sisältöä ja tietenkin myös tervetuloa foorumimme käyttäjäksi ja sisällöntuottajaksi.

Teimme myös täsmennyksiä Kauppapaikan osiokohtaisiin sääntöihin, pyydämmekin foorumilaisia tutustumaan niihin niiden kaikessa yksinkertaisuudessaan.

Lueskellessani vanhoja viestejä törmäsin toisinaan ilmiöön jossa foorumilaisen viestin sisällön kerrotiin olevan "liian mielenkiinnoton tälle foorumille". Jokainen uusi kalustohankinta, itsevalmistettu varusväline, ostettu Geardoluolan aihepiiriin kuuluva vaatekappale on asiasta kertovalle ilon aihe, jonka jakamisen ei tulisi närkästyttää aiheesta lukevaa siihen pisteeseen että kirjoittajaa tylytetään "tylsästä viestistä". Tuon kaltainen korkihaistelu kuuluu aivan eri piireihin kuin foorumille, jossa meitä yhdistää monitasoinen ja monipuolinen harrastealue, joka pystyy antaa meille jokaiselle omansalaiset ilonaiheet. Joten rohkeasti vain kirjoittamaan mieluiten kuvineen vaikka siitä ensimmäisestä M4-airsoftista ja kertomaan mitä suunnitelmia sen suhteen kirjoittajalla on. Tiedä vaikka saisi neuvoja kokeneemmalta harrastajalta ihan pyytämättä.

Toivomme myös keskustelua erilaisten Realdeal-varusteiden käytännön toimivuudesta ja antamaan vinkkejä oman tai jonkun muun kokemusten pohjalta. Tähän keskusteluun sopii niin PV:n jakovarusteet, SRA- ja re-enactment -varusteet kuin ampuma-aseetkin, foorumin kohderyhmähän toimii todella laajalla skaalalla ja nykyhetken airsoft-nuorikin on aina potentiaalinen maanpuolustusharrasteen aktiivi kilpa- ja virkistysammuntaharrastuksineen.

DIY-osio on mielestämme myös erityisen arvokas, joten toivottavasti saamme päivityksiä ompelukoneiden, sorvien ja niiden obligatoristen Dremelien tuotoksista :)

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailija