Geardoluola MLU 7/2017

Lue miten käyttäytyä ja miten luoda viestejä
GeardoAdmin
Site Admin
Viestit:17
Liittynyt:Pe Helmi 01, 2008 2:45 am
Been thanked: 10 times
Geardoluola MLU 7/2017

Viesti Kirjoittaja GeardoAdmin » Ti Heinä 18, 2017 12:53 pm

Pieni koonnos MLU:n aiheuttamista muutoksista.

- Käyttöliittymä on muuttunut. Jos joku toiminto on kateissa, löytyy se luultavasti vasemmasta yläkulmasta, pikalinkit valikon alta.
- Käyttäjät voivat saada laudan sisäisiä ilmoituksia haluamistaan asioista. Esim. jos joku merkitsee tai vastaa seurattuun viestikeskusteluun. Käykää läpi profiilinne asetukset jotta saatte uudesta laudasta kaiken hyödyn irti!
- Pysyvä kirjautuminen toimii, viimeistään selaimen tyhjentämisen jälkeen.
- Uusien käyttäjien on jatkossa pakko kirjoittaa vapaamuotoinen esittely “Esittele itsesi” ketjuun, jotta voivat kirjoittaa laudalle. Lukemiseen riittää käyttäjätunnus.

Alustan päivittämisen myötä laudalle lisättiin muutamia uusia ominaisuuksia.

1. mChat viestintäalusta.
Tarkoituksena helpottaa käyttäjien välistä viestintää. Tänne saa heitellä niitä mielenkiintoisia uutislinkkejä, kuin myös turinoida asian vierestä. Alustassa toimivat samat koodit kuin normaaleissa viesteissä, eli viesteihin voi esim. merkitä käyttäjiä. Chatin voi halutessaan piilottaa ikkunan oikeasta yläkulmasta.

2. Käyttäjän merkitseminen viestiin / mention.
Käyttäjät voi jatkossa merkitä viesteihin toisia käyttäjiä. Merkitty käyttäjä saa tästä asetuksiensa mukaisen ilmoituksen. Tämä tapahtuu joko:
A) BBCodesin alta, “Mention” koodia käyttämällä
tai
B) Kirjoittamalla @ ja vähintään kolme ensimmäistä kirjainta halutusta nimimerkistä. Tämä avaa valikon josta voit klikata halutun käyttäjän.

Tämän tarkoitus on helpottaa vastauksen saamista kysymyksiin. Käyttäjiä on mahdollista merkitä myös chat viesteihin painamalla @ kuvaketta toisen käyttäjän viestin vierestä, tai mention tageilla.

3. Peukutus / thanks.
Viesteistä voi jatkossa “tykätä” painamalla peukaloa viestin oikeasta yläkulmasta. Tykkäyksistä tulee tilastot etusivun alalaitaan.

4. Tapatalk tuki.
Lauta on jatkossa tapatalk yhteensopiva.

5. Instagram viestien jakaminen.
Instagram viestejä on jatkossa mahdollista jakaa kopioimalla IG viestin osoite “media” tagien väliin. viewtopic.php?f=2&t=3

6. Lightbox.
Kuvat skaalautuvat jatkossa automaattisesti. Suositeltavaa on kuitenkin että laudalle ei jaeta turhan isoja kuvia, jotta sivusto ei muutu liian raskaaksi huonoilla yhteyksillä. (Muistutuksena: ilmaisen photobucketin käyttöä olisi jatkossa vältettävä. Esimerkiksi Suomen puolustusvoimat ketjusta on valtaosa kuvista kadonnut tai näkyy vaihtelevasti palvelun muutettua ehtojaan)Lähitulevaisuudessa laudan alueiden rakenne sekä säännöt tullaan tarkastamaan. Samalla siivotaan vanhoja viestejä.

Jos löydätte bugeja tai joku oleellinen ominaisuus jäi puuttumaan, kommentoi alle.

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailija