Esittele itsesi

Uusien käyttäjien tulee esittäytyä täällä
YJT
Viestit:1
Liittynyt:Ma Huhti 19, 2021 12:59 pm
Re: Esittele itsesi

Viesti Kirjoittaja YJT » Ma Huhti 19, 2021 1:18 pm

Keski-ikäinen poliisi; virkaura alkanut 1900-luvulla. Sitä ennen mm yksityisellä turvallisuusalalla jonkin aikaa. Minä olin se vartija, joka oli vartija koska en ollut päässyt poliisikouluun - kunnes pääsin. Vaikutan Helsingissä, ja tällä hetkellä pääasiallinen toimenkuvani liittyy voimankäytön kouluttamiseen

Olen kirjoitellut erilaisille foorumeille tällä nicillä, mm. Toiminta-ampujat, Maanpuolustus.net, Turvallisuusfoorumi, Kontrolli ja Potku.net. Kontrollissa (turvallisuusalan julkaisu) vaikutin myös painetun lehden puolella melkein koko lehden olemassaolon ajan.

Tänne liityin, kun tänään kuulin työkaverilta tällaisesta foorumista. Tarkoitus on keskustellaan asioista ja varusteista lähinnä ammatillisesta näkökulmasta.

74FIN
Viestit:1
Liittynyt:To Huhti 29, 2021 7:18 am

Re: Esittele itsesi

Viesti Kirjoittaja 74FIN » To Huhti 29, 2021 7:25 am

Keski-ikäinen ulkoiluharrastaja. Kova liikunta ulkona on oma juttu, mtb/juoksu/suunistus/avovesiuinti/melonta jne. Vaellus koiran kanssa. Kalastus ja kaikki eräjormailu on mun juttu.

Siihen liittyen kaikenlainen varustelu kiinnostaa ja pikkuhiljaa alkanut tässä tehdä itselle ja kavereille jotain pientä ompeluprojektia. Kaverin vinkkaamana foorumilla.

Ajatusmaailma on hyvin spartalainen ja mulla ei tartte olla se kevein hifivaruste mukana. Kesto ja toimivuus edellä.

Vastaa Viestiin

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailija