Luolamiitti 22.5.2010 - PÄIVITETTY

Ideointia yhteisistä hetkistä
Avatar
jojis
Bloody Pirate
Viestit:895
Liittynyt:Pe Helmi 01, 2008 2:54 am
Paikkakunta:Helsinki
Been thanked: 1 time
Viesti:
Luolamiitti 22.5.2010 - PÄIVITETTY

Viesti Kirjoittaja jojis » Ti Helmi 23, 2010 7:02 pm

TÄMÄ VIESTI PÄIVITETTY 21.4. KLO 22:03

Kuten Deltaketjussa tulikin jo keskustelua ja sovittua, pidämme taas kaikille luolalaisille tarkoitetun privaatin henkailu ja airsoft-pelipäivän. Pelaajarajaa ei ole, ikäraja K16. Päivämäärä on lauantai 22.5.2010. Paikkana toimii Lohjan hiekkakuoppa, ns. Mäkisen monttu (Lohjanharjuntie 898, Lohja), josta lisätietoa löytää täältä: http://www.tacticalgames.fi/Pelaaminen.php
Parkkipaikka on sama kuin offari, noin 20 m päässä Lohjanharjuntiestä ja näkyy jossain määrin itse tielle. Yritetään laittaa joku punainen lippu tai raatorätti liehumaan tien viereen aamulla teille merkiksi mistä kääntyä. Naapurissa on samalla puolella tietä iso betonitehdas.

Tapahtuma kestää koko lauantain, lisäksi paikanpäällä voi yöpyä tyhjässä talossa ja osallistua sunnuntaina paikallisen yhdistyksen perusviikonloppumättöön. Järkkärit saapuvat lauantaina paikalle kello 11:30, pyrkikää muut saapumaan kello 1200. Pelataan noin klo 1230 - 1900, tämän jälkeen aftergame. Pelejä tulee olemaan sekä hiekkamontun puolella että pelialueella sijaitsevan talon ympäristössä.

Pelimaksu on 4 euroa per naama joka oikeuttaa pelaamaan viikonlopun molempina päivinä, ei ole väliä osallistutko vain toisena. Maksetaan käteisellä, vaihtorahaa ei ole antaa. Tällä katetaan toivottavasti aluevuokra ja jos jää jotain käteen niin se menee serverimaksuihin.

Pelin jälkeen tottakai legendaarinen beer 'n bbq iltama (''se oikea syy miksi näitä järkätään'', valitettavasti lupaamani entistä pahempi litku on melkein jo loppu, sorry). Ottakaa omat eväät mukaan, tosin kaupat ovat nykyään onneksi auki lauantaisinkin iltamyöhään ja niitä löytyy aika läheltä. Suosittelemme varautumaan yöpymään paikan päällä (makuupussi ja -alusta riittää).

Pelit tulevat pohjautumaan samaan vanhaan ja hyvin toimivaan aavikkopuvut vs. metsäpuvut jakoon ellei jotain uutta keksitä. Tosin jos kaikki haluavat pelata aavikkokuteissa kuten pahoin pelkään jaetaan sitten vaikka kuosin mukaan. Ottakaa joka tapauksessa mukaan per osallistuja molemmat puvut jos löytyy, sekä hihanauhat (punainen ja keltainen) ja raatorätti ja haavanauha.
Etukäteen mainittu päähinekielto perutaan, jokainen saa käyttää mitä lakkia lystää, mutta suosittelemme ottamaan jonkun omaan pukuun sopivan vaihtoehdon. Viime kerralla metsäpukuiset ampuivat monesti omaa toveriaan jolla oli aavikkolakki. Alueella maastoutuu käytännössä yhtä hyvin metsä- kuin aavikkopuvulla.
Multicamin ja Gorkien kohdalla katsotaan paikanpäällä kummalle puolelle menevät, yleensä olleet aavikkopukuja joskin viimeksi taisivat olla osan peleistä metsäpukujen puolella.
Ottakaa PMR radiot mukaan.

Pelipaikalla on rakennus joten otamme taas kranaatti- sekä lääkintäsäännöt käyttöön. Nämä säännöt ovat ÄÄRIMMÄISEN rehellisyyttä vaativia, oletamme että kaikki ovat sen verta kivoja tyyppejä että niitä kunnioittavat:

Lääkintäsääntö: yksi haavanauha per pelaaja, kuka tahansa voi parantaa, haavoittuneen tulee ottaa raatorätti esille jotta vihollinen tietää olla ampumatta lisää. Haavoittunut paranee kun nauha on sidottu. Haavoittunut ei saa ryömiä tms. suojaan. Haavoittumisaika on 5 min jonka aikana tulee jonkun tulla parantamaan tai joutuu offarille. Haavoittuneen voi eliminoida vain puukottamalla (käsiläpsäsy tai kumimora), ei ampumalla ennen kuin hänet on parannettu.
Ainoa poikkeus sääntöön tulee, jos haavoittunut antaa tiimitovereilleen minkäänlaista tietoa vihollisesta, esim. ''minut ammuttiin ikkunasta'' tai ''kaksi vihua tässä huoneessa'' - vihjeitä antavan haavoittuneen voi ampua pois. Kun olet haavoittunut tulee sinun punnita haluatko olla immuuni kuulille vai autatko tiimikavereitasi jakamalla mitä tiedät. Juuri tässä kohtaa rehellisyys tulee kunniaan - jos puhut otat siitä lähtien myös osuman. Samoin jos näät haavoittuneen vastustajan, älä ammu ellet ole varma tämän vasikoivan - ei turhia varmistuslaukauksia.

Kranaattisääntö: kaikkia dekokranaatteja (kuulapurkkikranaatti, flashbang-replika, savukranureplika, jne jne.) voi käyttää sisätiloissa, ne ovat kertakäyttöisiä, heittäessä tulee huutaa KRANAATTI ja ne haavoittavat kaikkia siinä huoneessa olevia johon kranaatti laskeutuu. Jos et ole varma pitäisikö osuma ottaa, oleppa rehellinen ja mieti olisiko sinulle käynyt huonosti jos kranaatti olisi ollut oikea. Osuman voi ottaa siis toisestakin huoneesta jos oli näköyhteydessä kranuun tai juuri oviaukossa. Tämä ei ole mitään kilpapainttia vaan hauskanpitoa.
Ulkotiloissa kranaatti ei toimi, vain sisätiloissa. Sisätilaksi lasketaan katettu tila jossa on vähintään 2 seinää. Pelialueella on talon ulkopuolella muutama tällainen paikka.

Muita sääntöjä:
- Pelialueella on omistajan halusta biokuulapakko
- Sisätiloissa ei ammuta muuta kuin semiä, blindfire yms. kielletty, ottakaa kranaatteja mukaan tilanteiden ratkomiseksi
- Alueella on viikonloppupeleissä kielletty yli 2,25 joulen tykistö, viriviripulttilukot kun pilaavat taloon liittyvät pelit. Jätetään ne ja ghilliet siis tälläkin kertaa kotiin.

Ilmoittautuminen:
Kiitän tuesta mitä tässä ketjussa on näkynyt lukuisten ennakkoilmoittautumisten kanssa, mutta joudun valitettavasti pyyhkimään nyt vanhat viestit pois. Ilmoittautukaa jokainen nyt uudestaan kirjoittamalla tähän ketjuun vastaus, ja heittäkää samalla arvio mukaan lähtevien kavereiden/tiimiläisten lukumäärästä, aiotusta asusteesta ja mahdollisesta yöpymisestä. Tällä haetaan enimmäkseen jotain kuvaa tulevasta.
Esimerkki: Jojis + 3 tulossa aavikkopuvuissa ja myös yöpymässä!

Kysymyksiä yms. voipi esittää.

Avatar
jojis
Bloody Pirate
Viestit:895
Liittynyt:Pe Helmi 01, 2008 2:54 am
Paikkakunta:Helsinki
Been thanked: 1 time
Viesti:

Re: Luolamiitti 22.5.2010

Viesti Kirjoittaja jojis » Ke Huhti 21, 2010 6:14 pm

Yli kuukausi meni tässä aktiivisesti pelipaikkaa säätäessä, lumisen talven jälkeiset rakennusten tarkastukset yms. vähän viivyttivät perusarpomisen lisäksi. Muutama mesta meni alta, uusia ei vielä saatu jne. vaihtoehdot valuivat aika vähiin. Tämänkertainen kesän ensimmäinen miitti pidetään nyt Lohjan hiekkakuopalla, joka onkin täällä jo osalle tuttu. Muokkaan ensimmäisen viestin kohta päivitettyyn muotoon aikatauluineen yms. Lisätietoa pelipaikasta paikallisen yhdistyksen sivuilta: http://www.tacticalgames.fi/Pelaaminen.php

Laurin ehdottama Jämsä on kyllä erihyvä mesta, kiitos muistutuksesta. Valitettavasti sinne ei tuo 22. päivä oikein sopinut mutta pyritään pitämään kesällä toinen miitti siellä. Jos aikataulut saadaan matsaamaan niin tarkoitus olisi pyrkiä joka kuukausi pitämään luolapelit jossain päin Suomea kunnes alkaa taas räntää tupruttamaan.

Sari.F
Viestit:1
Liittynyt:To Maalis 25, 2010 1:52 pm

Re: Luolamiitti 22.5.2010

Viesti Kirjoittaja Sari.F » Ke Huhti 21, 2010 6:24 pm

Olisin halukas tulemaan mukaan, kuoseja löytyy sekä metsä, että aavikkoväreissä.

Avatar
mysli
Leijonamieli
Viestit:476
Liittynyt:Ma Maalis 10, 2008 3:29 pm
Paikkakunta:Helsinki
Has thanked: 11 times
Been thanked: 4 times

Re: Luolamiitti 22.5.2010

Viesti Kirjoittaja mysli » Ke Huhti 21, 2010 6:29 pm

jojis kirjoitti:Jos aikataulut saadaan matsaamaan niin tarkoitus olisi pyrkiä joka kuukausi pitämään luolapelit jossain päin Suomea kunnes alkaa taas räntää tupruttamaan.
Kuva

Paikalla aavikko- ja metsävaatteiden kanssa. Yövyn pelipaikalla. Lisäksi tarttisin kyytii Helsingin suunnalta pelipaikalle ja maksan bensarahat ;)
Viimeksi muokannut mysli, Ke Huhti 21, 2010 10:04 pm. Yhteensä muokattu 3 kertaa.
optactical kirjoitti: Or it's a SEAL... in which case it's perfectly fucked up
You ever shot a machine gun on peyote?

Blahh
Veteraani
Viestit:372
Liittynyt:Ma Touko 12, 2008 7:53 pm
Paikkakunta:Parolannummi
Has thanked: 2 times
Been thanked: 8 times

Re: Luolamiitti 22.5.2010 - PÄIVITETTY

Viesti Kirjoittaja Blahh » Ke Huhti 21, 2010 9:32 pm

Mukana, tulossa yksin. Metsä- ja aavikkokuosit löytyy. Näillä näkymin en ole jäämässä yöksi.

Avatar
Aavikko
Veteraani
Viestit:227
Liittynyt:Ma Heinä 13, 2009 10:04 pm
Paikkakunta:Mustio

Re: Luolamiitti 22.5.2010 - PÄIVITETTY

Viesti Kirjoittaja Aavikko » Ke Huhti 21, 2010 9:35 pm

Tulossa, mukaan tulossa tältä laudalta Sari.F, ja kaksi muuta. Molemmat puvusteet otetaan mukaan.

Avatar
Jals
Veteraani
Viestit:254
Liittynyt:Ma Maalis 03, 2008 2:36 pm
Paikkakunta:Helsinki
Viesti:

Re: Luolamiitti 22.5.2010 - PÄIVITETTY

Viesti Kirjoittaja Jals » Ke Huhti 21, 2010 9:59 pm

Edelleen paikalla..! Mukaan tulee sekä metsä- että aavikkovaatteet.

Avatar
LauriL
FNG
Viestit:23
Liittynyt:La Marras 01, 2008 2:46 am
Paikkakunta:Turku
Viesti:

Re: Luolamiitti 22.5.2010 - PÄIVITETTY

Viesti Kirjoittaja LauriL » Ke Huhti 21, 2010 11:34 pm

Hienoa duunia Jojis! Pyritään keräämään täältä Turun suunnalta myös bändi kasaan.

Avatar
HY-Man
Rakkauden barbaari
Viestit:118
Liittynyt:La Helmi 02, 2008 10:14 pm
Paikkakunta:Hamina/Kouvostoliitto
Viesti:

Re: Luolamiitti 22.5.2010 - PÄIVITETTY

Viesti Kirjoittaja HY-Man » To Huhti 22, 2010 12:38 am

Miä koitan kans saaja tält suunnalt autollisen guidoja vaatekaappeinee messii.
"Saanen rouhaista rakkauden kaivinkoneellani neidin lemmenonkaloa???"

Avatar
Black Knight
Veteraani
Viestit:290
Liittynyt:Pe Loka 03, 2008 7:12 am
Paikkakunta:Raisio

Re: Luolamiitti 22.5.2010 - PÄIVITETTY

Viesti Kirjoittaja Black Knight » To Huhti 22, 2010 6:56 am

Näillä näkymin tulossa metsä- ja aavikkopukujen kanssa. Tod. näk. myös yötä pelipaikalla.
Cortana: "You got an escape plan?"
Master Chief: "I thought I'd try shooting my way out."

Avatar
Windi
Hangman
Viestit:585
Liittynyt:Su Helmi 03, 2008 1:00 am
Paikkakunta:Turku
Has thanked: 2 times
Been thanked: 7 times

Re: Luolamiitti 22.5.2010 - PÄIVITETTY

Viesti Kirjoittaja Windi » To Huhti 22, 2010 9:38 am

Voi veljet, ettei taas vaan olis osunut Kiinan työmatkan kanssa päälekkäin. Koitetaan puhua Kiinat pois ja tilalle miittiä.

Mikäli sikäli, niin Salosta tulee paikalle minä + n pelaajaa. Varusteina suurimmalla osalla aavikko ja metsä.
"Everyone's a pacifist between wars. It's like being a vegetarian between meals."

Avatar
Mike
Veteraani
Viestit:331
Liittynyt:Ma Marras 16, 2009 3:55 pm
Paikkakunta:Järvenpää
Been thanked: 2 times
Viesti:

Re: Luolamiitti 22.5.2010 - PÄIVITETTY

Viesti Kirjoittaja Mike » To Huhti 22, 2010 11:21 am

Näillä näkymin voisin tulla, aavikko/D-DPM varusteissa (mutta metsä/DPMmätkin mukana). En varmaan voi jäädä yöksi.

Avatar
Cyzam
Green
Viestit:58
Liittynyt:Ma Heinä 14, 2008 12:04 am

Re: Luolamiitti 22.5.2010 - PÄIVITETTY

Viesti Kirjoittaja Cyzam » To Huhti 22, 2010 2:29 pm

meikä on mukana.. multicamilla. mukana 1-2 henkilöä luultavasti metsäkuteilla.
Kuva

Avatar
Vezku
Green
Viestit:91
Liittynyt:Su Helmi 03, 2008 1:15 pm
Paikkakunta:Helsinki

Re: Luolamiitti 22.5.2010 - PÄIVITETTY

Viesti Kirjoittaja Vezku » To Huhti 22, 2010 7:23 pm

CQB + BBQ, tietenkin inessä skenessä. Mukana saattaa tulla pari tyyppiä. Yöpyminen ihan säiden ja menojen sanelemana..
Hoo-yah!

Jarsgi
Green
Viestit:59
Liittynyt:Ma Maalis 22, 2010 7:24 pm

Re: Luolamiitti 22.5.2010 - PÄIVITETTY

Viesti Kirjoittaja Jarsgi » Su Touko 02, 2010 8:19 pm

Mukana pelaamassa minä +1. Yöpymään ei jäädä lohjalaisia, kun ollaan. Aavikkopuvut kummallakin.
Viimeksi muokannut Jarsgi, Ma Touko 10, 2010 8:29 pm. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
It sucks to suck at sucking.

k4meli
Veteraani
Viestit:362
Liittynyt:Su Helmi 03, 2008 9:46 am
Paikkakunta:Tampere
Been thanked: 2 times

Re: Luolamiitti 22.5.2010 - PÄIVITETTY

Viesti Kirjoittaja k4meli » Su Touko 02, 2010 9:14 pm

Mukana, molemmat puvut mukana. X -määrä porukkaa matkassa.
Kuningas voittamaton

MikkoS
mASS
Viestit:138
Liittynyt:Ma Helmi 11, 2008 10:18 pm
Paikkakunta:Imatra

Re: Luolamiitti 22.5.2010 - PÄIVITETTY

Viesti Kirjoittaja MikkoS » Su Touko 02, 2010 10:08 pm

No kyllähän meitä pitäs taas se autollinen-kaksi tulla. Todnäk koko vaatekaappi mukana.

Avatar
Jakke
Team member
Viestit:135
Liittynyt:Su Maalis 08, 2009 5:32 pm
Paikkakunta:Uusikylä, Nastola
Viesti:

Re: Luolamiitti 22.5.2010 - PÄIVITETTY

Viesti Kirjoittaja Jakke » Su Touko 09, 2010 7:17 pm

Mukana + pari jamppaa. Molemmat puvut mukana ja mitä luultavammin yövytään.
"Kill the body and head will die."

Avatar
Aavikko
Veteraani
Viestit:227
Liittynyt:Ma Heinä 13, 2009 10:04 pm
Paikkakunta:Mustio

Re: Luolamiitti 22.5.2010 - PÄIVITETTY

Viesti Kirjoittaja Aavikko » Ke Touko 12, 2010 4:32 pm

ACU lienee aavikkokuvio, vai?

villep
Tier 1
Viestit:425
Liittynyt:La Helmi 02, 2008 10:03 pm
Paikkakunta:Mansesteri
Viesti:

Re: Luolamiitti 22.5.2010 - PÄIVITETTY

Viesti Kirjoittaja villep » Ke Touko 12, 2010 6:11 pm

Lähtökohtaisesti kyllä, mutta paikanpäällä se selviää kummalle puolelle ne sijoitetaan.

Ja ihan yleisesti noista säännöistä. Viriviripulttilukkoja saa varmaankin montun puoleisessa peleissä käyttää?

Tulossa metsäpuvulla, kaippa jonkun aavikkokuosin nappaan myös mukaan. Yöpyminen riippuu muista menoista.
basicload @ Lightfighter.net kirjoitti:An airsofter would have killed a soldier to get their RAV back in 2002/3.

Vastaa Viestiin

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailija