Frenzy reporting in

Käyttäjien kuvaketjut
Avatar
Frenzy
Green
Viestit:79
Liittynyt:Su Huhti 06, 2008 12:52 am
Paikkakunta:Helsinki
Viesti:
Frenzy reporting in

Viesti Kirjoittaja Frenzy » Su Tammi 11, 2009 9:07 pm

Hail thee, loyal citizen!

Vähän lisää jenkkisettiä laudalle. Pitkään foorumia seuranneena jännittää hiukan ottaa ensimmäinen askel ja postata kuvia omista kamppeista. Esikuvat lienevät aika selviä. Etenkin kesäkuvista on tullut jo jonkin verran edistystä yksityiskohtien suhteen. Kokonaisuudet ovat vielä kehitysvaiheessa, palautetta niin varusteita kuin aseitakin koskien saa vapaasti esittää.

Army-fotojen optiikka oli lainassa kaverilta kuvia varten, kiitokset tästä. Näissä on mukana foorumilta myös Wuther. Tiettyä joukko-osastoa tai jalkaväkidivisioonaa ei olla vielä valittu esikuvaksi, mutta mahdollisesti kehitytään myöhemmin vähän erikoisempaan 101st Airborne-suuntaan. Aseeseen olisi tarkoitus tulla maalia jossain vaiheessa, niin se sopisi lookin puolesta tarvittaessa vähän spesiaalimpiin kokonaisuuksiin ja SEAL-settiin. Nyt alkava varusmiespalvelus luultavasti kuitenkin häiritsee hiukan harrastusta.

Pahoittelut suurehkoista kuvista, jos venyttää lautaa tai häiritsee muuten, huomauttakaa niin vaihdan pienempiin. Toivoakseni foorumilla ei myöskään ole minkäänlaista kuvarajoitusta. Kuvia on tosiaan aika paljon ja lataaminen voi ainakin heikommilla yhteyksillä kestää hetken.

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

SEAL-settien kokoamisessa on ollut jojiksen ansiokkaasta oppaasta hurjasti hyötyä, propsit siihen suuntaan. Olisikin hienoa jos vastaavanlaisia paketteja voitaisiin koota vaikka useamman jäsenen kesken yksissä tuumin, perehtyneiden kirjoittama esittely säästää muilta paikoin tuskallisenkin taustatyön vaivannäön. Kaupunkitaisteluvarustus on kuvissa hiukan erikoisessa ympäristössä, mutta miljöö päihittää teeman ja tunnelmansa kannalta varmasti minkä tahansa takapihan. Puutteita on reilusti esimerkiksi kypärässä ja aseessa, ehkä pieni kliseisyyskin paistaa lävitse. Mut hiljalleen edistytään... Kuvissa taisteluparina Reaver.

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Pari otosta urbaanimmasta ympäristöstä tiimin parissa. Itse kuvissa RIS-varustellun Coltin kanssa.

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva Kuva

Vielä jokerina hihasta jotain synkempää loppukevennykseksi...

Kuva

Sana on vapaa, toivottavasti laaja postaus ei aiheuta harmaita hiuksia muille käyttäjille. :)

Cheers,
-Frenzy
Viimeksi muokannut Frenzy, Su Marras 28, 2010 8:36 pm. Yhteensä muokattu 2 kertaa.
What are the two things that fall from the sky?
Manna from heaven and the Airborne Rangers.

Avatar
Vezku
Green
Viestit:91
Liittynyt:Su Helmi 03, 2008 1:15 pm
Paikkakunta:Helsinki

Re: Frenzy

Viesti Kirjoittaja Vezku » Su Tammi 11, 2009 9:43 pm

Vau.

Ihan ensimmäisenä lämmin kädestapuristus teidän kuvaajalle, kaikki kuvat ovat vähintään hienoja ja osa sitten aivan tolkuttoman siistejä. Lumi + ACU on siisti yhdistelmä, tosin talvivaatteet (ja kypärä yhdelle kaiffarille) olisivat olleet aika rokrok... mutta hittolainen kun on noin kauniita kuvia niin en mä jaksa edes nurista.

SEAL-jutut on nyt vähän mitä on, eivät ihan vakuuta. En tarkemmin osaa spesifioida syitä, miksei tuo näytä ihan autenttiselta, ehkä siksi että molemmat setit ovat vähän geneerisiä eivätkä siksi näytä niin vakuuttavalta. Mutta jälleen kerran on niin nättejä kuvia että kultasilmäkin on tyytyäväinen. Mutta heitä tuo hirveä lelupuukko tuolta selästä kettuun..

Pikkumusta on aina muodissa, yhtenäisillä (/yhtenäisemmillä) pyssyillä varustettuina te olisitte ihan herkkua katsella etenkin noin saatanan mageessa miljöössä. Toi viimeinen on vähän hä?, mutta helkkari, sekin lähentelee jo taidetta. Kaunista työtä!
Hoo-yah!

Avatar
XMurmeli
Veteraani
Viestit:216
Liittynyt:La Helmi 02, 2008 9:46 pm
Paikkakunta:Dubai, UAE

Re: Frenzy

Viesti Kirjoittaja XMurmeli » Su Tammi 11, 2009 9:55 pm

Pointsit K9-yksiköstä, tuli hyvy naamalle ko. kuvasta! :)
Train hard, fight easy.

Avatar
Vii_Cii
Skullfucker
Viestit:299
Liittynyt:La Helmi 02, 2008 10:00 pm
Paikkakunta:Ground Zero

Re: Frenzy

Viesti Kirjoittaja Vii_Cii » Ma Tammi 12, 2009 12:53 am

Oijoijoi nuo amry kuvat <3 Ammuitte näemmä apukuskinkin ikkunan läpi, oikein! 3-col IBA ACU:n päällä on omasta mielestäni jotain niin hottia, myös koirapartiointi näyttää hienolta. Pitääpä itsekin hommata jokin Fifi kuviin ;D
The Marine "Force Recon" people are roughly the equivalent of the better-known Army Special Forces or Navy SEALs - except, of course, that as Marines they are better.

Avatar
runq
Green
Viestit:47
Liittynyt:Su Heinä 06, 2008 10:21 am
Paikkakunta:Kuopio

Re: Frenzy

Viesti Kirjoittaja runq » Ma Tammi 12, 2009 4:03 pm

Todella tyylikästä settiä, että huhhuh! Kuvaus paikat mitä mainoimpia ja kuvaajannekin on osannut asiansa. :) Yks juttu mikä pisti silmää, että sulla oli koltissaan gripodi kiinni, en tiiä sit käyttääkö oikeet miset sitä miten, mut musta se ei siihen käy. Kyllä nämä kuvat toivat hymyn naamalle.

Miccolo
Viestit:2
Liittynyt:Ti Syys 09, 2008 3:30 pm
Paikkakunta:Kuhmo

Re: Frenzy

Viesti Kirjoittaja Miccolo » Ma Tammi 12, 2009 5:15 pm

Hienot kuvat ja hienot gearit jätkät! Tuosta on hyvä parantaa. Koirallekkin jtn. acu huivia laitettu kaulaan? ;)

You
Viestit:8
Liittynyt:Ti Joulu 30, 2008 5:08 pm
Paikkakunta:Espoo, Iivisniemi

Re: Frenzy

Viesti Kirjoittaja You » Ma Tammi 12, 2009 7:03 pm

Erittäin hienoja kuvia ja kuvausympäristöt on upeita. Vikaa kuvaa en kyllä tajunnut.
Matemaatikotkaan eivät kysele mitä numerot ovat, mutta Geardo asettaa tahomme tukalaan tilanteeseen ajateltaessa laajentuvia markkinoita ja uusia induktiivisia tuotantomenetelmiä.

Avatar
Ärrä
Team member
Viestit:117
Liittynyt:Pe Tammi 02, 2009 7:48 pm
Paikkakunta:Mikkeli

Re: Frenzy

Viesti Kirjoittaja Ärrä » Ma Tammi 12, 2009 7:58 pm

runq kirjoitti:Todella tyylikästä settiä, että huhhuh! Kuvaus paikat mitä mainoimpia ja kuvaajannekin on osannut asiansa. :) Yks juttu mikä pisti silmää, että sulla oli koltissaan gripodi kiinni, en tiiä sit käyttääkö oikeet miset sitä miten, mut musta se ei siihen käy. Kyllä nämä kuvat toivat hymyn naamalle.
Gripodi on just khool :) Mutta todella hienoja kuva ja makeet gearit.

Avatar
Sgt.Wulf
Veteraani
Viestit:343
Liittynyt:Su Heinä 13, 2008 6:48 pm
Paikkakunta:Charleston, South Carolina
Been thanked: 83 times

Re: Frenzy

Viesti Kirjoittaja Sgt.Wulf » Ma Tammi 12, 2009 11:48 pm

Ylimmät kuvat on tolkuttoman hienoja, eihän siitä mihkään pääse. Mukavaa olisi, kun täälläkin laudalla alkaa jo väkeä olemaan, jotta tosiaan voisimme jalkaväkeä viedä yhtenäisiin paikkoihin, edes vaikka fotoshootteihin.
Pakko yhdistää nää suomen wannabe-inffit ACU-piireiksi.

Avatar
bakito
Organiser of shotgun weddings
Viestit:84
Liittynyt:Ti Helmi 05, 2008 9:11 pm
Paikkakunta:Helsinki
Viesti:

Re: Frenzy

Viesti Kirjoittaja bakito » Ke Tammi 14, 2009 3:00 am

Kuten sanottu, kuvauksellisesti hienoa kamaa.

SEAL-seteissä unblousaisin lahkeet (kenkien päälle hoono soomi), vaihtaisin 1st linen vyön johonkin tuoreampaan, kustomoisin pottaa, sekä poistaisin shemaghin. Lisäksi pienet henk.koht. yksilöllisyydet settiin ovat aina mukava lisä :)

Kaiken kaikkiaan erittäin hyvä ensimmäinen kirjoitus laudalle, käytöksestä on monien syytä ottaa oppia. Tervetuloa!

Avatar
jojis
Bloody Pirate
Viestit:895
Liittynyt:Pe Helmi 01, 2008 2:54 am
Paikkakunta:Helsinki
Been thanked: 1 time
Viesti:

Re: Frenzy

Viesti Kirjoittaja jojis » Ke Tammi 14, 2009 7:51 am

ACU kuvat on tosi tosi jees, en olis uskonut etta sopivat noin hyvin pohjoiseen. Toi voisi olla myos suoraan jostain Canadan rajalta tai Alaskasta. IMO gripodi ihan ok, mutta vihree pera taas laimee. Muutenhan tuo on ihan taydellinen, isot plussat kunnon panostamisesta.

Aavikkosettiin katsoisin 60 minutes patkan muutamaan otteeseen uudestaan ja tsekkaisin siita jotain siisteja yksityiskohtia, sen verta tuli kuvista kyseinen patka mieleen.

Swat-ryhma sinansa aika jees mutta kaipaisi kovaa yksityiskohtien viilausta. Esim hanskoiksi jotkin muut kuinn Mechanixit jotta eivat sula ihoon kiinni kun flashbang menee reisille.

Viimeinen kuva sai kyl nauramaan :D Pahee loppukevennys!

Avatar
Frenzy
Green
Viestit:79
Liittynyt:Su Huhti 06, 2008 12:52 am
Paikkakunta:Helsinki
Viesti:

Re: Frenzy

Viesti Kirjoittaja Frenzy » La Tammi 24, 2009 8:50 pm

Kiitokset kaikille kommenteista, lomille päästessä oli kiva lueskella palautetta!

Hieno juttu et kuvat miellyttää silmää. Periaate on yleensä ollut se, että varataan reilusti aikaa kuvauspaikalla toimimiseen ja otetaan muutaman tunnin aikana reilusti, jotakuinkin satoja kuvia ja valitaan näistä myöhemmin parhaat käsiteltäviksi. Teen yleensä valinnat ja kuvien rajaukset itse, mutta kuvankäsittelyohjelmien käytöstä ei ole riittävästi kokemusta ja jätänkin tän mieluusti osaavimpien huoleksi. Luottokuvaajat onneksi tietää jo nykyään aika hyvin mitä fotoilta haluan. ACU-kuvia lähdettiin ottamaan kontrastiksi ja vastapainoksi kesän lämminsävyisille hiekkakuoppakuville.

@ Vezku
Suuret kiitokset kehuista! Army-kuvien kolmannella kaverilla kypärä roikkuu kiinni liiveissä ainakin osassa kuvista, kiinatilaus kusi eikä nvg-mount ehtinyt kuvauksiin. Pelkän kypärähupun kanssa vaikutelma olisi jäänyt suht laimeaksi. Ymmärrän myös täysin pointtisi SEAL-kamppeiden suhteen, pitää koettaa panostaa erikoisuuteen ja yksilöllisyyteen turvallisten "klisee-tiennäyttäjien" sijaan jatkossa. Puukko on jo tetsattu hajalle ja poistettu muutenkin uusitusta vyövarustuksesta. (:

@ runq
Grippodia näkee kuvissa silloin tällöin, ajattelin että se olisi kiva ja hiukan erilainen yksityiskohta ja vaihtelua tavanomaiseen etukahvaan. Alla pari kuvaa kahvasta jenkkiarmeijan käytössä.

Kliks
Kliks
Kliks

@ Miccolo
Woof woof (;

@ bakito & jojis
Hyviä pointteja seteistä, jotka on itselläkin pyörineet mielessä. SEAL-varustuksen alku on tosiaan melko geneerinen, pitää vain tehdä lisää taustatyötä ja valita settiin vähemmän kliseisiä yksityiskohtia ja varusesineitä. Sisältääkö MLCS-setti jonkinlaista molle-vyötä lipas- ja tarviketaskuja varten, osaisitteko suositella jotain pohjaa vyövarustukselle? Tällä hetkellä vyössä on kiinni vaakasuora yleistasku, rulladumppi, monitoimityökalu ja M4-lipastasku sekä lanyard pistoolia varten.

Coltissa sekä perä, että pistoolikahva ovat maalailtu OD-sävyisiksi tuomaan hiukan yksilöllisyyttä, muttei tällä mitään väliä ole kun/jos tykkiin tulee khakisävyinen maalipinta jossain vaiheessa.

Propsit vielä kaikille palautteesta, lisää kommenttia niin kuvia kuin varusteitakin koskien saa esittää!

Cheers,
-Frenzy
What are the two things that fall from the sky?
Manna from heaven and the Airborne Rangers.

Avatar
Frenzy
Green
Viestit:79
Liittynyt:Su Huhti 06, 2008 12:52 am
Paikkakunta:Helsinki
Viesti:

Re: Frenzy

Viesti Kirjoittaja Frenzy » Ma Huhti 20, 2009 1:36 am

Vanhat kuvat kosahdelleet netin hostauspalvelussa, virheilmoitukset editoitu pois...
Viimeksi muokannut Frenzy, Su Heinä 06, 2014 1:18 am. Yhteensä muokattu 2 kertaa.
What are the two things that fall from the sky?
Manna from heaven and the Airborne Rangers.

Avatar
Frenzy
Green
Viestit:79
Liittynyt:Su Huhti 06, 2008 12:52 am
Paikkakunta:Helsinki
Viesti:

Re: Frenzy

Viesti Kirjoittaja Frenzy » Ma Huhti 20, 2009 4:57 pm

Jeps selkeytystä, kun tajusin että kaikki kuvat tuntuvat olevan vasemmalta kyljeltä.

Kollaasi

Cheers,
-Frenzy
What are the two things that fall from the sky?
Manna from heaven and the Airborne Rangers.

Avatar
Frenzy
Green
Viestit:79
Liittynyt:Su Huhti 06, 2008 12:52 am
Paikkakunta:Helsinki
Viesti:

Re: Frenzy

Viesti Kirjoittaja Frenzy » La Heinä 04, 2009 2:24 am

Vanhat kuvat kosahdelleet netin hostauspalvelussa, virheilmoitukset editoitu pois...
Viimeksi muokannut Frenzy, Su Heinä 06, 2014 1:18 am. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
What are the two things that fall from the sky?
Manna from heaven and the Airborne Rangers.

Avatar
HY-Man
Rakkauden barbaari
Viestit:118
Liittynyt:La Helmi 02, 2008 10:14 pm
Paikkakunta:Hamina/Kouvostoliitto
Viesti:

Re: Frenzy

Viesti Kirjoittaja HY-Man » La Heinä 04, 2009 2:46 am

Hatut o jotain karmeen näköstä. Näyttää siltä että teillä kahella on vaan kypärä jätetty kaupunkitappeluvarustuksesta pois. Mitä jotaa suojauskuvia katellu nii toi tein varustus o aika raskasta ja toi shemakki jotenki o sellain yksityiskohta mikä ei minust sovi ollenkaa toho miljöösee.
"Saanen rouhaista rakkauden kaivinkoneellani neidin lemmenonkaloa???"

Avatar
mysli
Leijonamieli
Viestit:476
Liittynyt:Ma Maalis 10, 2008 3:29 pm
Paikkakunta:Helsinki
Has thanked: 11 times
Been thanked: 4 times

Re: Frenzy

Viesti Kirjoittaja mysli » La Heinä 04, 2009 11:04 am

Aww kuinka söpöä. Äitiki tuli mukaan kuvauksiin :roll:
Itseä hieman häiritsee taskujen määrä. Tarviiko tommosissa hommissa kantaa niin paljon erillaisia härpäkkeitä että jos sekaan heitettäs teltta vois asua metässä 2vk? Fanny pack(?),MAP jne. IMO hieman liikaa. Itse tiedän hylkeistä yhtä paljon kuin sika satelliiteista niin huutelempahan vieraisiin pöytiin :ugeek:

Kuvauspaikka ihan perkeleen hyvin valittu ja samoin laukkumiehet vaa plussaa Kuva
(btw. missäs päin mualimmaa kuvat on otettu? Toivottavasti oli omistajalta lupa :lol: )
optactical kirjoitti: Or it's a SEAL... in which case it's perfectly fucked up
You ever shot a machine gun on peyote?

Avatar
Alezi
Tier 1
Viestit:452
Liittynyt:La Helmi 02, 2008 11:43 pm
Paikkakunta:Turku
Viesti:

Re: Frenzy

Viesti Kirjoittaja Alezi » La Heinä 04, 2009 12:23 pm

Samaa mieltä kans edellisten kans. Et paikka ja suojeltavat kohteet o hienoja mut kamat o vähän mettäs ja niitä on liikaa. Puuttuu kokonaan se Devgrumainen supermiesmäisyys. Se on sentään Deltan ja SAS:in veroinen eikä mikään normi tissiposki laivastonhinttari. :roll: Oletan nyt, että Devgrulle kuuluu paljon henkilönsuojausta laivaston porukasta niinkuin vaikka armeijan Deltalle ja Brittien SAS/SBS:lle. Mitenkä laivastossa muuten, hoitaako muukin sakki henkilönsuojelua?
I live for this shit!
Til Valhall!
Who Dares Wins

Avatar
jojis
Bloody Pirate
Viestit:895
Liittynyt:Pe Helmi 01, 2008 2:54 am
Paikkakunta:Helsinki
Been thanked: 1 time
Viesti:

Re: Frenzy

Viesti Kirjoittaja jojis » La Heinä 04, 2009 6:07 pm

Kiva mesta. Ihan jees varusteet, jotka tosin eivät liity mitenkään PSD/henkivartiotehtäviin. Puuttuu kokonaan matala profiili, niissä hommissa ei ole tarkoitus näyttää sotilaalta, eikä parhaassa tapauksessa edes varustautuneelta. Kypärien kanssa olisi tosiaan näyttänyt jo kaupunkitaistelulta.
Suojeluhommiin sopiva varustus olisi suojaliivi ja chestrigi tai kalastusliivi, tai pieni sievä platecarrier muutamalla taskulla. Tietty suorat housut ja kaunis paita, tai ihan saattueen pukeutumistasoon nähden.

Alezi juu tekee silakoista muutkin kuin D noita suojeluhommia, varsinkin muut hylkeet, venetiimit myös vip-venekuljetuksia jne. Toki mm. sotilaspoliisit ynnä muut tekevät noita juttuja mutta eivät taluta ihan yhtä arvokasta lastia kuin ensiksi mainitut.

k4meli
Veteraani
Viestit:362
Liittynyt:Su Helmi 03, 2008 9:46 am
Paikkakunta:Tampere
Been thanked: 2 times

Re: Frenzy

Viesti Kirjoittaja k4meli » Su Heinä 05, 2009 8:04 am

Hienoja kuvia taas. Teillä on kyllä mageet kuvaus paikat, pitäis itekkin kysellä joku noin julkinen mesta hetkeks käyttöön.

Itse viimeisimmän kuvasarjan teemaan. Jojis sanoikin aika hyvin jo. Kuvien jälkeen jäi sellainen olo, että mitä nää oli?

Pukumiehiä selvästi suojellaan, eli jotain vippejä kai ovat, varustus todettiinkin aikaisemmin liian sotaiseksi siihen hommaan.
Oikeen kunnon tappelu varustuskaan tuo ei mielestäni ole, osalla miehistä järeempää suojaliiviä ja toisilta puuttuu kokonaan suojaa antavat vermeet.
Jos kunnon tappelua olis tiedossa niin vissiin joku agentti tuommoiseen kamppeeseen voisikin pukeutua, mutta uskoisin myös että kypärätkin olisi napattu mukaan tällöin. Toivottavasti saitte jotain irti tästä. :)

Hienoo työtä kuitenkin!
Kuningas voittamaton

Vastaa Viestiin

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 5 vierailijaa