Romu coltti

Kuvia aseistuksesta. Oikeat, dekot, airsoftit yms. OK kunhan tarjoavat laudalle oikeanlaista sisältöä.
Avatar
Väinö
FNG
Viestit:22
Liittynyt:Ma Elo 30, 2010 1:14 pm
Romu coltti

Viesti Kirjoittaja Väinö » La Syys 17, 2011 12:53 am

Varsinaisesti totahan ei oo vielä mitenkään rakennettu, mutta enskuussa pitäis tulla tili :D sitten voi jotain uutta ilmestyä. Mielipiteitä maalauksesta kaivataan.

Kuva
Kuva
Kuva


Sori kakkalaatusista kuvista, parempia tulee kunhan osiakin saapuu. Jos kerkeen huomenna niin räpsäsen parikuvaa rautojen kanssa.

Avatar
assman
Green
Viestit:78
Liittynyt:Ma Elo 04, 2008 12:51 am
Paikkakunta:Oulu/ Himanka

Re: Romu coltti

Viesti Kirjoittaja assman » La Syys 17, 2011 10:52 am

No mitäs tuosta, perus-M4 perus kaksvärisellä aavikkosävyllä ja huonoilla valokuvilla. IMO ei toistaseks vielä mikään esittelyn arvonen pyssy.

Avatar
Väinö
FNG
Viestit:22
Liittynyt:Ma Elo 30, 2010 1:14 pm

Re: Romu coltti

Viesti Kirjoittaja Väinö » La Syys 17, 2011 3:16 pm

Eh....lähinnä postasin nyt lähtökohdan, kuten itse tuola totesin että koko vehjettä ei oo pahemmin rakennettu. Ja mielipiteitä maalauksesta kaivataan.

Avatar
Mike
Veteraani
Viestit:331
Liittynyt:Ma Marras 16, 2009 3:55 pm
Paikkakunta:Järvenpää
Been thanked: 2 times
Viesti:

Re: Romu coltti

Viesti Kirjoittaja Mike » La Syys 17, 2011 4:29 pm

Mielipiteitä maalauksesta? Huonolaatuisista kuvista on vaikea sitä arvioida... aika huiskimalla tuo on tehty, ekassa kuvassa näkyy ettei takaapäin ole maalia tullut. Maalaus voi toki olla "huiskumalla tehdyn" näköinen, mutta sekin on taitolaji. Tämä on jotenkin vaan blandi, tosin (huonoilla) kuvillakin on osuutta asiaan. Ja kilkkeillä näyttää varmaan paremmalta, tämä on vähän kuin auto josta riisuttu kaikki ja se on pohjamaalattu - sitten kysytään eiks oo komee rodi? Voi olla, muttei noissa kuvissa (vielä).

Avatar
Väinö
FNG
Viestit:22
Liittynyt:Ma Elo 30, 2010 1:14 pm

Re: Romu coltti

Viesti Kirjoittaja Väinö » La Syys 17, 2011 4:50 pm

Eihän ne oikeetkaan sotamiset ihan millintarkkaan maalaa... Joo, täytyy pistää parempia kuvia kunhan saan kamerani takaisin.

tomppeliz
FNG
Viestit:23
Liittynyt:Pe Huhti 02, 2010 6:33 pm
Paikkakunta:Tampere
Been thanked: 1 time

Re: Romu coltti

Viesti Kirjoittaja tomppeliz » La Syys 17, 2011 6:12 pm

Helmen näkönen Coltti.
Kerrankin joku missä ei oo mitään ylimäärästä paskaa kiinni :p

Mitä maaleja oot käyttäny? Hyvältä näyttäs sävyt ainakin oman koneen ruutuun.

Avatar
Väinö
FNG
Viestit:22
Liittynyt:Ma Elo 30, 2010 1:14 pm

Re: Romu coltti

Viesti Kirjoittaja Väinö » La Syys 17, 2011 6:22 pm

Begadin joku oisko ollu coyote brown tai vastaava ja sand. tulossa vielä jotain kivaa, kunhan tilille ilmestyy rahaa. aika simppelinä kuitenkin ton pidän

Avatar
Uhku
Team member
Viestit:112
Liittynyt:Ti Loka 21, 2008 6:01 pm
Paikkakunta:Tampere

Re: Romu coltti

Viesti Kirjoittaja Uhku » La Syys 17, 2011 6:43 pm

Kuvat tosiaan vähän kökköjä, nappaas luonnonvalossa uudet kunnon kameralla. Harvasta maalauksesta tykkään muutenkaan aivan tuoreeltaan, kuluessaan lähes aina paranee. Maalit on ihan jees, niillä on oma mutkakin lähes kokonaan päälystetty. Tuo ruskeampi tosin menee jo niin sinappiseks, että jakaa vähän mielipiteitä, ite kuitenkin tykkään.

Avatar
Windi
Hangman
Viestit:585
Liittynyt:Su Helmi 03, 2008 1:00 am
Paikkakunta:Turku
Has thanked: 2 times
Been thanked: 7 times

Re: Romu coltti

Viesti Kirjoittaja Windi » Su Syys 18, 2011 10:24 am

Väinö kirjoitti:Eihän ne oikeetkaan sotamiset ihan millintarkkaan maalaa... Joo, täytyy pistää parempia kuvia kunhan saan kamerani takaisin.
Kannattaa myös opetella ottaa kritiikki kritiikkinä eikä sillä tavalla että alkaa "vänkää" vastaan. Palautteesta oppii mitä tehdä paremmin, varsinkin kun itse kysyit mitä mieltä maalauksesta ollaan. Mikehän antoi varsin hyvän pointin, vastaanotto näyttää vähän tökkivän.

IMO ei postauksen arvoinen tää mitenkään. Huonot kuvat, maalaus on mitä on ja aseessa ittessään ei mitään esittelemisen arvosta. Maalauksesta on keskustelua tuolla DIY ketjussa mikäli siihen haluaa pointtereita.

Sori, tylyä tekstiä, mutta näin se vaan rullaa.
"Everyone's a pacifist between wars. It's like being a vegetarian between meals."

Avatar
Väinö
FNG
Viestit:22
Liittynyt:Ma Elo 30, 2010 1:14 pm

Re: Romu coltti

Viesti Kirjoittaja Väinö » Su Syys 18, 2011 2:49 pm

Lähin koko maalaus operaatioon sillä asenteella että maalit pintaan ja äkkiä. Eli niinkun noi sotamiset mailmalla. Eli suomeksi en edes yrittänyt saada mitään täydellistä maalipintaa. Just live with it.

Avatar
Windi
Hangman
Viestit:585
Liittynyt:Su Helmi 03, 2008 1:00 am
Paikkakunta:Turku
Has thanked: 2 times
Been thanked: 7 times

Re: Romu coltti

Viesti Kirjoittaja Windi » Su Syys 18, 2011 2:51 pm

Miksi sitten tulet kyselemään mielipiteitä/vinkkejä kun et selkeestikään osaa ottaa palautetta palautteena, vaan vastaat kiukuttelemalla ja selittelemällä diipadaapaa. Mä oon nähny hienommin maalattuja aseita kuvissa kentältä mitä ne oikeet sotamiset tekee. Että silleen.
"Everyone's a pacifist between wars. It's like being a vegetarian between meals."

Jarsgi
Green
Viestit:59
Liittynyt:Ma Maalis 22, 2010 7:24 pm

Re: Romu coltti

Viesti Kirjoittaja Jarsgi » Su Syys 18, 2011 5:31 pm

Maalaus on tuollaisenaan melko laimea. Voisit lisäillä tummalla kolmannella värillä (ruskea, OD?) pienempiä raitoja tai snakeskiniä. Sitten näyttäisi omiin silmiin paremmalta.
It sucks to suck at sucking.

Avatar
Mike
Veteraani
Viestit:331
Liittynyt:Ma Marras 16, 2009 3:55 pm
Paikkakunta:Järvenpää
Been thanked: 2 times
Viesti:

Re: Romu coltti

Viesti Kirjoittaja Mike » Su Syys 18, 2011 6:41 pm

Väinö kirjoitti:Lähin koko maalaus operaatioon sillä asenteella että maalit pintaan ja äkkiä. Eli niinkun noi sotamiset mailmalla. Eli suomeksi en edes yrittänyt saada mitään täydellistä maalipintaa. Just live with it.
:) ...Kyl mä ainakin elän. Jotenkin vain jos ase on maalattu ja imitoi "kenttäjobia" niin sitten olettaisi että se on ehkä vähän kulahtaneen näköinen ja pari osaakin saattaa olla vaihtunut sen maalauksen jälkeen. Joku tälläinen:

http://www.armytimes.com/xml/news/2010/ ... mo_800.JPG

Nyt tuo aseesi vaikuttaa innokkaan mutta huolimattoman keltanokan jutskalta kun maalipinta on ilman kulumia, mutta silti ei kauttaaltaan peittävä. Sattumoisin ylläoleva kuva on aseiden maalausta koskevasta artikkelista, josta tässä pätkä:
Program Executive Office Soldier issued a mid-May advisory outlining TACOM’s instructions on painting and giving soldiers tips on how to effectively conceal their weapon.

“Remember, ‘pretty’ is not the objective of good camouflage,” it reads. “The goal is to break up the visual signature of the weapon system by blending your weapon in with your environment and uniform.”

The regulations will not eliminate all black on the weapon. To keep the weapon firing and accurate, certain components shouldn’t be painted. The safety selector, magazine release, magazine catch, trigger and forward assist are all off-limits.

Additionally, TACOM said not to paint the barrel and front sight assembly because the heat from multiple discharges will burn the paint off anyway.
Maalasin aikoinaan oman PEQin vähän samoilla periaatteilla, eli "huiskimalla" mutta miettien. Ja sitten vähän kulutusta. Ja nartsan alla on mustat raidat kun maalatessa oli nauha siinä kohdalla, mutta laitoin "käyttöön" uuden. Nyt se näyttää toivon mukaan siltä niinkuin se olisi joskus nopeasti maalattu parilla savyllä (CB spray sopivasti loppui IRL ja ruiskaisi vain pienen p-raidan tuohon) ja nähnyt sen jälkeen käyttöä kentälläkin jossa kulumaa on tullut ja nauhakin on jouduttu jo uusimaan ->

http://koti.welho.com/mbowella/UKSFSG/PEQ2_1.jpg
http://koti.welho.com/mbowella/UKSFSG/PEQ2_2.jpg

Ja oikeesti, ihmiset täällä antaa ihan hyviä vinkkejä ja mielipiteitä, varsinkin kun niitä kysytään. Usein ihan kysymättäkin :)

Avatar
Väinö
FNG
Viestit:22
Liittynyt:Ma Elo 30, 2010 1:14 pm

Re: Romu coltti

Viesti Kirjoittaja Väinö » Ma Syys 19, 2011 10:15 pm

Kiitos mike! Tässä olis nyt muutama parempi kuva holon kanssa. Tais tosta "kulumasta" tulla senverran paskaa että todennaköisesti pistän maalit uudestaan.

http://i805.photobucket.com/albums/yy33 ... dholo2.jpg
http://i805.photobucket.com/albums/yy33 ... edholo.jpg

Avatar
JPU
Team member
Viestit:107
Liittynyt:Su Helmi 03, 2008 10:53 pm
Paikkakunta:TRE

Re: Romu coltti

Viesti Kirjoittaja JPU » Ma Syys 19, 2011 10:53 pm

Noi maalin kulumat on nyt aika epäaidon näköset. Jos haluat nopeuttaa maalien kulumista niin yksi hyvä tapa on laittaa jotain liuotinta käteen (kunhan se ei mitään hirveetä myrkkyä oo) tai paperille ja sitten räpläät asettasi niistä kohdista mistä oikeastikin käytössä ottaisit kiinni. Tällöin maali kuluu niistä paikoista mistä se oikeastikin kuluisi ensimmäisenä, noi naarmut sun muut tulee sitten käytön myötä.
En ole varmaan ikinä nähnyt omasta mielestäni hienosti tekokulutettua asetta, yleensä ne on aina vedetty yli tai muuten vain epäaidon näköistä.

Avatar
Väinö
FNG
Viestit:22
Liittynyt:Ma Elo 30, 2010 1:14 pm

Re: Romu coltti

Viesti Kirjoittaja Väinö » Ma Syys 19, 2011 11:29 pm

Tuo liuotinhommeli kävi mielessä, mutta päätin tehdä toisin. Täytynee tässä maalailla tuo uudestaan ja kuluttaa hienolla hiekkapaperilla/liuottimella. Tosin, aika varma oon että överiks menee :) Täytynee myös koittaa maalata toi jotenki muuten kun vaan nopee suhasemalla, ideana olis vetää toi tummempi taas pohjaks ja "snakeskin" kuviolla vaaleita raitoja. Muita ideoita?

MikkoS
mASS
Viestit:138
Liittynyt:Ma Helmi 11, 2008 10:18 pm
Paikkakunta:Imatra

Re: Romu coltti

Viesti Kirjoittaja MikkoS » Ti Syys 20, 2011 3:37 pm

Hienohan se on, merkittävästi paremman näkönen noin luonnonvalossa. Tähtäimeen vielä maalia niskaan.
Väreistä tykkään kovasti, en varmaan muuten ois samoilla omianikin maalannut aikanaan =)

Naarmut on vähän tekastun olosia joo, joskin jättäsin ite tollaseksi - nyt kun maalipinta on vähän rikottu niin luonnollinen kuluma syntyy paljon nopeemmin. Käytät vaan mahd. paljon niin hyvä sitä tulee!

Jos joku on tarpeeksi hullu kokeillakseen, niin piippua lämmittämällä saanee maaliin aikaan hienoja värimuutoksia. Tarvii tosin useemman sata astetta onnistuakseen, kuumailmapuhallin ei riitä. Tällön kannattaa toki vetää leikkipyssystä sisäpiippu pois ja irroitella lähellä olevat muoviosat...

Avatar
Väinö
FNG
Viestit:22
Liittynyt:Ma Elo 30, 2010 1:14 pm

Re: Romu coltti

Viesti Kirjoittaja Väinö » Ti Syys 20, 2011 9:42 pm

Uutta maalipintaa. Suunnitelmat meni uusiks, mutta tää on ny sit kai hyvä.
http://i805.photobucket.com/albums/yy33 ... ptakaa.jpg
http://i805.photobucket.com/albums/yy33 ... lipup2.jpg
http://i805.photobucket.com/albums/yy33 ... flipup.jpg

Mites onko toi maalaus hyvä raadin mielestä?

Avatar
Linpu
Baton
Viestit:256
Liittynyt:Ma Helmi 04, 2008 1:18 pm
Paikkakunta:lappeen Ranta
Has thanked: 3 times
Been thanked: 1 time

Re: Romu coltti

Viesti Kirjoittaja Linpu » Ti Syys 20, 2011 10:00 pm

Alkuun suosittelisin ottamaan sen asenteen, että itellehän näitä tehdään. Jos joka kerta kyselee "onko tämä hyvä / onko NYT hyvä", niin aina tulee joltakulta negatiivista palautetta, koska kauneus on katsojan silmässä =) Vinkkejä eri tekniikoihin ja toteutukseen kantsii toki kysellä ja sitä mielellään annetaankin, mutta 100% samoilla ohjeilla tuskin kaksi ihmistä koskaan samanlaista lopputulosta aikaan saisi, jos maaleja on useampi kuin yksi.

Jos nyt kuitenkin verrataan tuota alkuperäistä ja nyt postaamaasi maalausta, on uusi maali mielestäni paljon parempi kuin vanha ja oikeesti ihan hieno. Anna olla ja kulua käytössä. Kulumiseen vaikuttaa paljolti se, kuinka hätäisesti pyssy on maalattu. Nopeasti kaikki maalit suihkimalla lähtee maalit yleensä isompina palasina paljastaen alkuperäisen pohjan, mutta useamman erikseen maalatun ohkasen kerroksen kanssa kerrokset kuluu paremmin erikseen ja lopputuloksesta tulee ainakin omasta mielestäni sitä siistimpi mitä enempi maali on kulunut.

Helpostihan näiden kanssa lähtee mopo lapasesta ja tekee mieli maalata överiksi tai rassata pyssyn kulmaa jokaiseen vastaantulevaan kulmaan ja nurkkaan, mutta malttia malttia.
GOOD LUCK HAVE FUN

Avatar
Väinö
FNG
Viestit:22
Liittynyt:Ma Elo 30, 2010 1:14 pm

Re: Romu coltti

Viesti Kirjoittaja Väinö » Ti Syys 20, 2011 10:07 pm

Ite en osaa ikinä päättää mikä on hyvä ja mikä ei :D Joo toi kuluma saa luvan kelvata nyt. Käytössä sit lisää.

Vastaa Viestiin

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 3 vierailijaa